photo

Живеј здраво со сладоледот на Indy & Pippa

ЗАМИСЛИ ГО ЦЕЛОСНОТО ИСКУСТВО КОЕ МОЖЕШ ДА ГО ДОЖИВЕЕШ СО ЕДНА ЧАША ЗАДОВОЛСТВО

photo

Живеј здраво со сладоледот на Indy&Pippa;

ЗАМИСЛИ ГО ЦЕЛОСНОТО ИСКУСТВО КОЕ МОЖЕШ ДА ГО ДОЖИВЕЕШ СО ЕДНА ЧАША ЗАДОВОЛСТВО

Girl in a jacket

Indy & Pippa
MERRY BERRY
Малина

Донесете насмевка на вашето лице!Малините имаат вкус на задоволство.

icons
Girl in a jacket

Indy & Pippa
LUCKY BERRY
Боровница

Таа е пријател со прекрасни изненадувањаБоровницата има неодолив вкус

icons
Girl in a jacket

Indy & Pippa
LOVE BERRY
Јагода

Таа е како најубавиот бакнеж.Вкус на јагоди во форма на срце.

icons
Girl in a jacket

Indy & Pippa
EASY MANGO
Манго

Вкусот ќе ви ја ослободи душата.Една лажичка манго е доволна за неконвенционален и смирен живот.

icons
Girl in a jacket

Indy & Pippa
HAPPY NUT
Лешник

Тоа е грутка среќа.Лешникот е инспирација за добар живот.

icons
Girl in a jacket

Indy & Pippa
CHOCO JOY
Чоколадо

Чоколадото со сигурност ќе ви донесе среќа и ќе ти даде енергија за нови искуства.

icons
Girl in a jacket

Indy & Pippa
CHOCO NUTTY
Чоколадо и лешник

Ќе бидеш спремен за нови предизвици.Комбинацијата чоколада и лешник ќе ти ја разбуди храброста.

icons

ПРОДАЖНИ МЕСТА

Пребарај од листата на маркети, ресторани и кафулиња каде што е достапен твојот омилен органски сладолед со состојки од растително потекло

ЗА НАС

Запознај го тимот на експерти и визионери при Indy&Pippa; d.o.o. Нашите производи содржат само органски состојки и се од растително потекло.Седиштето на компанијата е во Тржин, Словенија.

Indy&Pippa;
Транслог ДООЕЛ Скопје
ул. Козле 102/2 Скопје
тел +3892 3245 741
e-mail office@translog.mk
Даночен број: 4030008048518
Матичен број: 6421717

Продажба
Владимир Арсовски
vladimira@translog.mk
+38970 351006

Продажба
Горан Чиплакоски
goranc@translog.mk
+38978 301 699

Indy & Pippa на Instagram

Заследи не на најживописната социјална мрежа!Најди интересни вегански рецепти и запознај го нашиот тим и задоволните купувачиУживај во вкусовите со врвен квалитет и живеј здраво!

photo